Kayseri’deki olaylarda MOSSAD ve FETÖ detayı! Peş peşe skandal paylaşımlar

  HABER7

Kayseri’de yabancı uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki yabancı uyruklu bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine kentte ortalık karıştı. Melikgazi ilçesinde toplanan kalabalık grup Suriye uyruklu kişilerin ev, araç ve işyerlerine saldırılar düzenledi.

Olayların şiddetlenmesi üzerine güvenlik güçleri geniş çaplı önlemler aldı. Kayseri Valiliği de bir açıklama yaparak tacizcinin gözaltına alındığını çocuğun ve ailesinin ise devlet koruması altında alındığını duyurdu. 

Kayseri’deki olaylar sonrası İsrail İstihbarat Servisi Mossad ve FETÖ’den peş peşe skandal paylaşımlar geldi.

MOSSAD’DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Yaşanan olayların ardından İsrail İstihbarat Servisi Mossad kontrolündeki hesaplar harekete geçti. Suriyeliler meselesiyle Türk halkını provoke etmek isteyen hesaplar Türkiye karşıtı paylaşımlar yaparken Mossad‘ın resmi X hesabından ise skandal bir paylaşım yapıldı. Kayseri’deki şiddet olaylarından bir görüntünün yer aldığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan kast edilerek hakaret dolu bir paylaşım yapıldı. 

FETÖ DE DEVREYE GİRDİ

Kayseri’deki olaylar sonrası aynı saatlerde FETÖ de devreye girdi. FETÖ’cü Emre Uslu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Sinan Ateş davası öncesi bir elin milliyetçiliğin merkezi Kayseri sokaklarını ateşe verdiğini yazdı.

Diğer taraftan ise FETÖ‘cülerin halkı provoke etmek için sohbet odaları açtığı ve vatandaşların buralardan galeyana getirilmeye çalışıldığı belirtiliyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx